La feria climatización 2011 atrajo a 47.997 visitantes, un 2.3% más que en 2009

Fecha publicación: 2011-03-17

Recomendar notícia:

 

La feria climatización 2011 atrajo a 47.997 visitantes, un 2.3% más que en 2009

El Saló de l'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració Climatització 2011 va registrar a 47.997 professionals, un 2,3 per cent més que en l'edició precedent de 2009, ha informat avui IFEMA.

 

La catorzena convocatòria de Climatització, que es va celebrar l'1 al 4 de març, "es va saldar amb un positiu balanç de resultats" i amb "una important representació sectorial" de 1.172 empreses, així com amb un creixement en l'afluència de visitants, indica la institució firal organitzadora en un comunicat.

 

Segons l'organització, les xifres aconseguides en aquesta fira, que va centrar la seva oferta en l'estalvi energètic i les energies renovables, reafirmen "la capacitat d'aquest saló com el gran punt de trobada del sector" a nivell nacional i internacional.

 

Les empreses participants en Climatització 2011 "han valorat els resultats d'aquesta edició" i han considerat que, malgrat el context econòmic, "han vist superades les seves expectatives" comercials, afegeix Ifema a la nota.

 

Pel que fa a les visites internacionals, van rondar les 4.300 amb l'assistència de professionals procedents de 80 països.

 

Portugal va ser el país que va encapçalar l'afluència estrangera en aportar el 46 per cent del total internacional, seguit d'Itàlia i França.

 

La institució firal destaca "el significatiu abast geogràfic del saló" a nivell nacional pel fet que gairebé el 59 per cent dels visitants van procedir de Madrid, Catalunya, Andalusia, Castella i Lleó i la Comunitat de València.

 

Les conferències i activitats emmarcades en FOROCLIMA, espai per a la divulgació i formació que es va dur a terme de forma paral.lela a la fira, va atreure a 2.700 profesionales.

Aire acondicionado Hospitalet de Llobregat Calderas Hospitalet de Llobregat Calentadores Hospitalet de Llobregat Calefacción Hospitalet de Llobregat Precios aire acondicionado Ofertas aire acondicionado Instalar aire acondicionado Mejores precios calderas Mejores precios aire acondicionado