El 80% de las grandes máquinas de climatización que se venden en España son importadas

Fecha publicación: 2011-03-03

Recomendar notícia:

 

El 80% de las grandes máquinas de climatización que se venden en España son importadas

El 80% de les grans màquines de climatització que es venen a Espanya procedeix de fabricants estrangers, segons indica en un informe l'Associació de Fabricants d'Equips (AFEC), que ha fet públic aquest document amb motiu de la fira comercial Climatització, que té lloc fins demà a Ifema.

 

Entre els principals proveïdors de la demanda espanyola destaquen les empreses procedents de França i Itàlia, i els productes procedents de les companyies Danfoss, Honeywell, Johnson Controls i Siemens.

 

Això posa de manifest, segons explica la AFEC, la debilitat exportadora de les companyies espanyoles del sector de la climatització, el que contrasta amb la potència fabril instal.lada a territori nacional, ja que diverses multinacionals, com Hitachi, Carrier, Johnson Controls, Lennox, CIAT i Trane, compten amb plantes a Espanya. Des de la AFEC expliquen que el compromís mostrat per aquestes empreses per mantenir aquestes fàbriques al territori espanyol són bones notícies per al sector.

 

Climatització reuneix l'oferta de 1.082 empreses del sector de l'aire condicionat, la calefacció i el fred industrial, entre altres, 560 de les quals compten amb representació directa.

Aire acondicionado Hospitalet de Llobregat Calderas Hospitalet de Llobregat Calentadores Hospitalet de Llobregat Calefacción Hospitalet de Llobregat Precios aire acondicionado Ofertas aire acondicionado Instalar aire acondicionado Mejores precios calderas Mejores precios aire acondicionado