Instal·lacions


Les instal.lacions de climatització tenen com a missió mantenir la temperatura, humitat i qualitat de l'aire dins dels límits que es prescriguin per a cada cas concret.


Aquestes instal.lacions, dissenyades per a proporcionar un major benestar als ocupants dels edificis, mantindran, tant a l'estiu com a l'hivern, temperatures que poden oscil lar entre els 20 i 25 º C i nivells propers al 50% d'humitat relativa. Contemplessin, també, una renovació d'aire adequada al nombre de persones i l'activitat que realitzen, sense oblidar les característiques interiors del local.Qui som?


Climatitzacions Baix Llobregat, és una empresa amb gran experiència en el mercat de refrigeració i climatizació. Subministrem les millors marques en climatizació a uns preus altament competitius.


La nostra política d'empresa es basa en oferir uns productes de primera línia a preus molt baixos.


Dins del nostre mercat, i per l'experiència que ens avala, aportem tot tipus de solucions per climatitzar el seu habitatge o local. La satisfacció del client és la nostra garantia d'èxit.Instal·lació 1: Equip d' Aire Condicionat


Instal·lació 2: Equip Mitsubishi


Instal·lació 3: Mitsubishi Electric


Instal·lació 4: Aire Condicionat


INSTAL.LACIÓ 5: EQUIP PANASONIC DE TERRA AMB BOMBA DE CALOR.


Aire condicionat Hospitalet de Llobregat Calderes Hospitalet de Llobregat Escalfador Hospitalet de Llobregat Calefacció Hospitalet de Llobregat Preus aire condicionat Ofertes aire condicionat Instal·lar aire condicionat Millors preus calderes Millors preus aire condicionat