Marques

Li oferim la varietat de marques amb les que treballem.

 

Toshiba és una empresa líder i innovadora en l'alta tecnologia a nivell mundial, incloent sistemes de TI i comunicacions, productes digitals de consum, dispositius electrònics i aparells domèstics. Any rere any presentem milers de patents, marcant la pauta en cada sector industrial i convertint la innovació en una part fonamental de l'estructura de Toshiba.

 

Junkers desde fa més de 100 anys, Junkers s'ocupa d'oferir calor i confort a les persones en la seva llar, oferint productes que respecten el medi ambient, d'alta fiabilitat i fàcil maneig.

Els punts forts de Junkers són la qualitat i la tecnologia punta. El nostre èxit es basa en una estreta relació amb els clients, en productes i serveis d'alta qualitat, així com en col.laboradors motivats i altament qualificats.

Productes i processos compatibles amb el medi ambient i bones condicions laborals en els nostres centres a tot el món, són la nostra aportació a una societat orientada cap al futur.

El 1932, Junkers & Co va ser integrada a Robert Bosch GmbH. El 1995, la divisió Junkers va ser renombrada com Bosch Termotècnia. Avui, Bosch Termotècnia és present a tot el món a través de set marques, i és una empresa líder en sistemes de calefacció i producció d'aigua calenta.

 

DAITSU Electric, S.A. neix a 1.990 a Barcelona sota la denominació inicial de Fuji Clima, SA L'objectiu de la signatura és introduir la marca d'equips d'aire condicionat Fuji Electric a Espanya. Després de tres anys sense aconseguir aquest objectiu, els accionistes decideixen vendre el 100% de la societat al Grup Eurofred, líder a Espanya i Portugal en els mercats de la Climatització, Fred Comercial, Hostaleria i Gelateria.

 

TOSHIBA

FUJITSU

PANASONIC

GENERAL

DAITSU

MITSUBISHI

DUCASA

MUNDOCLIMA

FUJI ELECTRIC

CARRIER

HIYASU

SAUNIER

JUNKERS

Aire condicionat Hospitalet de Llobregat Calderes Hospitalet de Llobregat Escalfador Hospitalet de Llobregat Calefacció Hospitalet de Llobregat Preus aire condicionat Ofertes aire condicionat Instal·lar aire condicionat Millors preus calderes Millors preus aire condicionat