Marques

Li oferim la varietat de marques amb les que treballem.

 

Toshiba és una empresa líder i innovadora en l'alta tecnologia a nivell mundial, incloent sistemes de TI i comunicacions, productes digitals de consum, dispositius electrònics i aparells domèstics. Any rere any presentem milers de patents, marcant la pauta en cada sector industrial i convertint la innovació en una part fonamental de l'estructura de Toshiba.

 

Junkers desde fa més de 100 anys, Junkers s'ocupa d'oferir calor i confort a les persones en la seva llar, oferint productes que respecten el medi ambient, d'alta fiabilitat i fàcil maneig.

Els punts forts de Junkers són la qualitat i la tecnologia punta. El nostre èxit es basa en una estreta relació amb els clients, en productes i serveis d'alta qualitat, així com en col.laboradors motivats i altament qualificats.

Productes i processos compatibles amb el medi ambient i bones condicions laborals en els nostres centres a tot el món, són la nostra aportació a una societat orientada cap al futur.

El 1932, Junkers & Co va ser integrada a Robert Bosch GmbH. El 1995, la divisió Junkers va ser renombrada com Bosch Termotècnia. Avui, Bosch Termotècnia és present a tot el món a través de set marques, i és una empresa líder en sistemes de calefacció i producció d'aigua calenta.

 

DAITSU Electric, S.A. neix a 1.990 a Barcelona sota la denominació inicial de Fuji Clima, SA L'objectiu de la signatura és introduir la marca d'equips d'aire condicionat Fuji Electric a Espanya. Després de tres anys sense aconseguir aquest objectiu, els accionistes decideixen vendre el 100% de la societat al Grup Eurofred, líder a Espanya i Portugal en els mercats de la Climatització, Fred Comercial, Hostaleria i Gelateria.